GündemKırıkkaleManşet

BAYAT EKMEKLER YEMEK OLDU

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) İşbirliği İle “Bayat Ekmekleri değerlendirme” konulu yemek yarışması düzenlenmiştir.
18 ÇEŞİT YEMEK YAPILDI
Halk Eğitim Müdürü Yetiş Şahin, Lokantacılar Birliği Başkanı Yurdalan Eroğlu, Yenimahalle Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Hayat Sezer, Beden Eğitimi Öğretmeni Şebnem Güçlü ve Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yiyecek-içecek öğretmeni Selma Karakoç’tan oluşan jüri üyeleri tamamen bayat ekmeklerden yapılan 18 çeşit yemeği değerlendirdi.
PATLICANLI EKMEK BEĞENDİ
İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Ümit Yaşar ve Erdal Taşkın’ın katıldığı ve dereceye giren öğrencileri ödüllendirdikleri yarışma bayat ekmeklerin değerlendirilmesi açısından yararlı oldu. Yarışmada 1.liği 12-c sınıfı Öğrencisi Tuba Gaçka “patlıcanı ekmek beğendi” yemeğiyle elde ederken, grafik bölümü öğrencileri arasında düzenlenen afiş yarışmasını ise 12- b sınıfı öğrencisi Funda Güldüren kazandı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu