Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Bayramında inşaattan düştü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

1 Mayıs İşçi Bayramı işçi sendikalarının katılımı ile belirli yerlerde kutlanırken, kimi işçilerde mesailerine devam etti. Kırıkkale’de temizlik, boyacı, manav, berber, fırın, simitçi, sanayi ve inşaat işçileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde de çalıştı. Zafer caddesinde devam eden bir inşaatta çalışan işçi inşaattan düşerek yaralandı.

KİMİSİ TATİL YAPTI KİMİSİ ÇALIŞTI

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında yurdun çeşitli yerlerinde kutlama programları düzenlenirken Kırıkkale’de temizlik, fırın, boyacı, berber, kuaför, manav, sanayi sitesi ve inşaatta çalışan işçilerin mesaisi günün erken saatlerinde başladı. Bir çok memur ve işçi 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla tatil yaparken, kimi işçilerde ekmeğini kazanabilmek için mesaisine devam etti.

İŞÇİ HASTANEYE KALDIRILDI

Kendi bayramında çalışan işçilerden bir tanesi de Mehmet U. Oldu. Zafer Caddesinde devam eden bir inşaatta çalışan işçi Mehmet U. Çalıştığı inşaattan düşerek ağır yaralandı. Durumun 112’ye bildirilmesinin ardından olay yerine gelen ekipler yaralı işçiyi hastaneye kaldırdı. İnşaatta çalışan işçiler, işçi arkadaşlarının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutlayarak, “İşçiler hep böyle çalışırlar. Geçimimizi sağlamak için çalışıyoruz. Sadece ekmek paramızı kazanıyoruz. Tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x