GündemKırıkkaleManşet

Bedir müdür görevini Karaca’ya devretti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

On sekiz aydır vekalet olarak İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Bedir Aktaş, görevini yeni atanan Adnan Karaca’ya devretti.

 

TECRÜBELERİNDEN FAYDALANDIM

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne Yeni atanan Adnan Karaca’ya vekaletten yürüttüğü görevini devreden Bedir Aktaş, “Asli görevimin yanı sıra yaklaşık olarak on sekiz aydır vekaleten yürüttüğüm İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne değerli mesai arkadaşım Adnan Karaca’nın atanması nedeniyle bu görevim sona ermiştir. Görev yaptığım süre içerisinde yakından tanıma fırsatı bulduğum İlimizin çok değerli Basın çalışanları ile samimi dostluklar ve arkadaşlıklar edindim ve onların geniş tecrübelerinden yararlanarak bu sektörü yalandan tanıma fırsatı buldum. Basın camiasının içinde bulunduğu sıkıntılara rağmen İlimize en iyi hizmeti vermek adına gösterilen çaba ve gayrete bizzat şahit oldum. Bu vesile ile İlimizdeki tüm Basın çalışanlarına saygı ve hürmetlerimi sunarım” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu