Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşetSpor

Genç futsal müsabakaları sona erdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2015-2016 eğitim öğretim yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futsal müsabakaları sona erdi.

 

26 ERKEK, 7 KIZ TAKIMI KATILDI

26 erkek, 7 kız takımı olmak üzere toplam 33 takım ve 396 sporcunun katıldığı, 27 Kasım –17 Aralık 2015 tarihleri arasında Vali Behiç Çelik Spor Salonunda oynanan Genç Erkekler ve Genç Kızlar Futsal müsabakaları renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakalar sonucunda Erkeklerde ABC Koleji birinci olurken, Kırıkkale Anadolu Lisesi ikinci, Delice Mesleki Teknik Anadolu lisesi üçüncü, Gözdesen Periyot Koleji dördüncü oldu. Kızlarda Yaylacık Mesleki Teknik Anadolu Lisesi birinci, Spor Lisesi ikinci, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi üçüncü, Keskin Anadolu İmam Hatip Lisesi dördüncü oldu.

 

KALPLER KIRILMASIN

Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü; “Bu yıl bir ilk yaşandı. Erkekler kategorisinde 26 okulumuz kızlar kategorisinde 7 okulumuz Futsal müsabakalarına katıldı. Bizim amacımız hiçbir sakatlık yaşanmadan dostluk çerçevesinde müsabakaları tamamlamak. Çok güzel bir final müsabakası izledik. Final müsabakalarında önemli olan dostluk ve kardeşliktir, oyun esnasında kalplerin kırılmaması gerekir”

 

ÖNCELİK EĞİTİM

“Bakanlığın adı Milli Eğitim Bakanlığı olduğundan öncelikli olarak çocuklarımızı ve gençlerimi önce eğitmemiz lazım. Biz sadece öğretmen değil öncelikle eğitimciyiz. Eğer ki, sadece öğretmen olsaydık Bakanlığın adı Milli Eğitim Bakanlığı değil Milli Öğretim Bakanlığı olurdu. Gençlerimizi gerek ahlaken gerek kötü alışkanlıklar bakımından takip edip onlara rol model olmalıyız, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutacak faydalı aktivitelere yönlendirmeliyiz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

“Müsabakalara katılarak birinci olan takımımızı tebrik ederim. Aynı başarıyı iller arası müsabakalardan ve grup müsabakalarından da beklemekteyiz. İnanıyorum ki yüzümüzü kara çıkartmadan müsabakalardan döneceklerdir. Bu müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen Milli Eğitim İl Müdürlüğüne, Okul Sporları İl Temsilcimize, Beden Eğitimi öğretmenlerimize, müsabakaya katılan sporcularımıza ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu