GündemKırıkkaleManşet

Belediye Ramazanda da sınıfta kaldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ramazan etkinlikleri kapsamında çalışmalar yapan Kırıkkale Belediyesi yine sınıfta kaldı. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde ihtiyaç sahiplerine iftar çadırları kurmayan Kırıkkale Belediyesi, yaptığı diğer etkinliklerin de sönük geçmesi vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanıyor.

 

SAYGILI VE KOÇAK HEDEF HALİNE GELDİ

Ramazan ayı ile birlikte ihtiyaç sahiplerine yardım amaçlı her yıl şehrin çeşitli yerlerine iftar çadırları kurulurken, bu yılki ramazan ayında Kırıkkale Belediyesi hiçbir yerde iftar çadırı kurmadı. İftar çadırları kurmayan Kırıkkale Belediyesi ramazan ayında ramazan etkinlikleri düzenledi. Düzenlenen etkinliklerin de sönük geçmesi akıllarda soru işareti bırakırken, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile etkinlikler ve iftar çadırları ile ilgili birim müdürü olan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Koçak çalışmadıkları için hedef haline geldiler.

 

BİNLERCE MÜLTECİ VAR

Kırıkkaleliler, Kırıkkale Belediyesinin iftar çadırlarını kurmamasının çok büyük bir eksiklik olduğunu, ramazan ayının paylaşmak olduğunu, Kırıkkale Belediyesinin ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini düşünmediğini belirttiler. Türkiye’ye sığınan binlerce mültecinin olduğunu belirten vatandaşlar, Kırıkkale’de bulunanların birçoğunun parklarda yattığını, sahurda ve iftarlarda vatandaşın yardım ettiğini söylediler. Kırıkkale’de bulunan mülteciler ve ihtiyaç sahiplerinin iftar çadırlarına ihtiyaç duyduğunun altını çizen Kırıkkaleliler, sorunun çözülmesi için yetkililere seslendiler.

 

KOÇAK DERSİNE ÇALMADI

İhtiyaç sahiplerini düşünmeyen Kırıkkale Belediyesi, Ramazan Ayı’nda Cumhuriyet Meydanı’nda ramazan şenliklerini yapmayı da ihmal etmiyor. Bu şenlikler vatandaşların aklında soru işareti bıraksa da, yapılan etkinliklerin sönük geçmesi, ramazan ayı başlamadın gerekli çalışmalar yapılmadığı, etkinliklerin ramazandan yaklaşık bir hafta sonra başlaması Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Koçak’ı hedef haline getirdi. Kırıkkale Belediyesinin etkinliklerinden sorumlu olan Koçak’ın geçmişte de bu tür organizasyonların altından kalkamamış ve vatandaşlar ile tartışmalar yaşamıştı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu