Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşetSiyaset

Belediyede kurum içi eğitim

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi işçi ve memurlarına yönelik eğitim seminerleri ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda işçi ve memurlarımıza yetkileri ve görevleri anlatıldı.
ÖNEMLİ KONULAR ELE ALINDI
Konu hakkında Kırıkkale Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden şu açıklama yapıldı; “Belediyemiz bünyesinde görev yapan işçi ve memurlarımıza yönelik eğitim seminerleri devam ediyor. Belediyemiz meclis salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerine personelimizin yanı sıra Birim müdürleri de katıldı. Belediyemiz İç denetçisi Metin Toker tarafından verilen eğitimde, harcama yetkisi, gerçekleştirme görevlisi, taşınır kayıt kontrolü gibi konular ele alındı”
EĞİTİMLER DEVAM EDECEK
İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü bağlı olduğu Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır eğitim seminerlerine büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Personelimizin eğitimi, gerek hizmet içi eğitim, gerekse kişisel gelişim ve iletişim becerileri konusunda belli program dahilinde devam edecek” dedi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu