GündemManşet

Belediyeden tarihi adım

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale şehir merkezinde geniş bir alanda bulunan ve yıllardır el değmeyen Çorühözü Deresi için tarihi adım atıldı. Belediye ekipleri derenin ıslahı için çalışmalara başladı. 

 HABER: FATİH GENÇER

Kirlilik gideriliyor

Kırıkkale Belediyesi ve DSİ ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar Ardiyeciler Sitesi’nin bulunduğu alandan start alarak hızlı bir şekilde ilerliyor. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Çoruhözü Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Başkan Saygılı ıslah çalışmalarının bitmesi ile birlikte bölgede oturan vatandaşların da rahatlayacağını kaydetti. Çoruhözü Deresi ıslah çalışmaları kapsamında Yuva, Karşıyaka, Selim Özer ve Bahçelievler mahallelerinden geçen derenin çevre kirliliğine neden olan tüm etkenleri kaldırılıyor. Etrafa pis kokunun yayılmasının önüne geçildiği gibi halk sağlığını rahtsız eden unsurlarda ortadan kaldırılıyor.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu