Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimEkonomiGündemKırıkkaleManşetSağlıkSiyasetSporYaşam

Belediye’den Yoğun Mesai

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında şehir merkezindeki tüm cadde ve sokaklarda yıkama işlemleri gerçekleşiyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

COVİD-19 virüsü ile alınan tüm tedbirlerin yanı sıra Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında şehir merkezindeki tüm cadde ve sokaklarda yıkama işlemleri gerçekleşiyor. Ekipler yıkama yapılan alanlarda daha sonra dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

YIKAMA VE İLAÇLAMA

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından rutin olarak yapılan bu çalışmalar corona virüsü sonrası daha da sıklaştırarak şehir genelinde tüm cadde ve sokakları yıkama işlemine başlandı. Özellikle vatandaşların yoğun olarak kullandığı alt geçitler ve duraklar temiz ve sıhhi olmasına özen gösteren Temizlik işleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız olarak devam ediyor. Yollar, kaldırımlar ve alt geçitler önce köpüklü su ve fırçalar eşliğinde temizlenmesinin ardından tazyikli su ile yıkandı.

ARA VERMEK YOK

Yetkililer “ Tüm çalışma performansımızı ve mesaimizi corona virüsüne karşı alınan tedbirlere verdik. Bu salgını şehir merkezimiz dışında tutmak için her bir vatandaşlarımızın üzerine düşen görevleri yerine getirmelerini arzu ediyoruz. Şehir merkezi ve mahallelerimizde dezenfekte çalışmalarımızı ara vermeden sürdüreceğiz. Tek temennimiz bu sürecin en iyi şekilde tamamlanmasıdır. Hemşerilerimiz evlerinde kalsın biz temiz ve hijyen bir Kırıkkale için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadesini kullandı.

Belediye’den Yoğun Mesai - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Belediye’den Yoğun Mesai - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Belediye’den Yoğun Mesai - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x