EğitimGündemKırıkkaleManşetSon Dakika

Bıçakla kovaladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BUNU DA GÖRDÜK. OKUL HİZMETLİSİ ÖĞRENCİLERİN ÖNÜNDE OKUL MÜDÜRÜNÜ

 

İlimiz Merkez Teknik ve Anadolu Meslek Lisesinde sabah saatlerinde Okulda görev yapan hizmetli ve müdür arasında tartışma çıktı. Hizmetli ile Müdür arasında çıkan tartışma büyüyerek, bıçaklı kovalamaya dönüştü.

 

 

Edinilen bilgilere göre; Kırıkkale Merkez Nur Cami Yanında Bulunan Kırıkkale Teknik Ve Anadolu Meslek Lisesinde okul hizmetlisinin bir anda sinirlenmesi ile birlikte olay çıktı. Hizmetlinin bir anda eline bıçak alıp okul müdürü “E.T” ile tartışması sonucu, olay kavgaya dönüştü. Okul hizmetlisi eline aldığı bıçak ile okul müdürünün üzerine yürüdüğü iddia edilirken, Okul müdürü kendini korumak için müdür yardımcısının odasına girdi. Bağırma seslerini duyan öğretmen ve öğrenciler hizmetliyi sakinleştirmeye çalışırken, okulun müdür yardımcılarının gelmesi ile birlikte polise haber verildi. Olay yerine gelen Polis ekipleri, hizmetlinin ifadesini almak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x