Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSpor

İnanmış şehrin ŞAMPİYONU…

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Bölgesel amatör Lig 6’ncı grubun son karşılaşmasında Türk Metal Kırıkkalespor kendi evinde, kendi seyircisi önünde Kazan Belediyespor’u 2-0 yenerek grubunu birinci bitirerek şampiyon oldu.

 

Bölgesel Amatör Lig 6’ıncı Grubun son karşılaşmasında Türk Metal Kırıkkalespor, Kazan Belediyespor’u kendi evinde konuk etti. Fikret Karabudak Stadındı oynanan karşılaşmaya TM Kırıkkalespor taraftarı tamamen doldururken, taraftarı üç boyutlu koreografi gösterisi ise stada gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Karşılaşma TM Kırıkkalespor’un vuruşu ile başladı. İlk beş dakika konuş ekip etkili olurken, onuncu dakikadan itibaren TM Kırıkkalespor karşılaşmada etkisini arttırdı.

 

İLK YARI 0-0

Karşılaşmada Muhammet, Serdar ve Orhan kelce ile ceza sahası dışından şut girişiminde bulundu ancak kaleci Yiğit şutlara gol izni vermedi. Karşılaşmanın yirminci dakikasından sonra etkisini iyice arttıran TM Kırıkkalespor, baskılı oyununu sahanın her bölümüne yansıttı. Orta alanda özellikle Muhammet’in etkili oyunu TM Kırıkkalespor’u rakip alanda güçlü kılsa da Kazan Belediyespor TM Kırıkkalespor’a ilk yarıda gol izni vermezken, karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.

 

TÜM ŞEHRİ İNLETTİLER

İkinci yarıya ilk yarıda ki baskılı oyunu ile başlayan TM Kırıkkalespor, ilk yarıya oranla kanatlarını daha sık kullanmaya başladı. Karşılaşmanın 55’inci dakikasında sağ taraftan Bahri’nin kornerini defans uzaklaştırmak istedi. Dönen topu kontrol eden Bahri tekrar yaptığı ortaya güzel bir kafa vuruşu yapan Sabri, TM Kırıkkalespor’u 1-0 öne geçirdi. Gol ile birlikte TM Kırıkkalespor taraftarları yaptığı tezahürat ile adeta tüm şehri inletti.

 

KAPTAN 2-0 YAPTI

Golden sonra daha sakin bir yapıya bürünen TM Kırıkkalespor, etkili oyununu topa hakim olarak gösterdi. Farkı ikiye çıkarmak isteyen TM Kırıkkalespor, Cansın’ın oyuna girmesi ile rakip kaleye sağ kanattan ataklar gerçekleştirdi. Karşılaşmanın 78’inci dakikasında sahneye bu kez büyük Kaptan Uğur Kütük çıktı. Sağ kanattan Cansın’ın ortasını Kazan Belediyespor defansı uzaklaştıramayınca top Kaptan Uğur’un önünde kaldı. Sol ayağı ile düzgün bir vuruş yapan Kaptan Uğur, TM Kırıkkalespor’u 2-0 öne geçirdi.

 

BAYRAM HAVASI

Farkın iki olması ile tamamen oyunu kontrolü altına alan TM Kırıkkalespor, rakibine de pozisyon şansı vermedi. Karşılaşmanın son bölümlerinde tamamen oyunu pas yaparak soğutan TM Kırıkkalespor, karşılaşmanın hakeminin son düdüğü ile tm Kırıkkale’ye bayram havası yaşattı. Son düdük ile birlikte sahaya inen taraftarlar, futbolcular ile birlikte eğlenirken, selfie çektirmeyi ihmal etmediler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x