Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Bildik Başkan Gazetecileri Yine Unutmadı

Göreve geldiği günden itibaren vatandaşlara yönelik önemli hizmetler gerçekleştiren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, gazetecilere yönelik geleneksel hale getirdiği ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlamasının 8’ncisini bu yılda gerçekleştirdi. Kaynak: BAŞKAN BİLDİK GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Göreve geldiği günden itibaren vatandaşlara yönelik önemli hizmetler gerçekleştiren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, gazetecilere yönelik geleneksel hale getirdiği ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ kutlamasının 8’ncisini bu yılda gerçekleştirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK

’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ nedeniyle Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından geleneksel hale getirilen kutlama etkinliğinde, Kırıkkale’de faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensupları gönüllerince eğlendi. Etkinliğe; Belediye Başkanı İsmail Bildik, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, MHP Kırıkkale Aile ve Kadın Komisyonu Başkanı Melike Boran İsmailoğulları, Ülkü Ocakları Kırıkkale İl Başkanı Oğuzhan Akpınar ile gazeteciler katıldı.

OYUNLAR OYNANDI, HALAYLAR ÇEKİLDİ

Çeşitli ikramların yapıldığı etkinlikte gazeteciler, yöresel müzik ziyafeti eşliğinde oyunlar oynayarak, halay çekerek günlerini doyasıya kutladılar. Gazetecilik mesleğinde mesai kavramı olmadan kamuoyunu bilgilendirmek için gazetecilerin önemli bir görevi yerine getirdiklerini aktaran Bildik, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde tüm gazeteci arkadaşlarımın gününü en içten dileklerimle kutlarım”

GELENEK BOZULMADI

“Hepimiz bir aileyiz ve gazeteci arkadaşlarımızla zaman zaman bir arada bulunmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bu yıl da gelenek bozulmadı. Sulakyurt Belediyesi olarak 8’incisini düzenlediğimiz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın çalışanlarıyla bir araya geldik. Davetimize icap eden, gelmek isteyip de gelemeyen tüm basın camiasına teşekkür ederim. Emekçi, cefakar kardeşlerim sizleri seviyoruz. Sıhhatli huzurlu ve mutlu nice gazeteciler gününde buluşmak dileğiyle”

İLÇEMİZE DOĞALGAZIN YAPILMASI İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Sulakyurt’ta 9 yıldır Başkanlık görevini yürüttüğünü söyleyen Başkan Bildik, “9 yılda ilçeme 50 milyon liralık yatırım yaptık. Sulakyurt’umuzun yolu yapılıyor. Şimdi buradan ben ilçemize doğalgaz istiyorum. Kırıkkale’nin tüm ilçelerinde doğalgaz var fakat tek Sulakyurt’ta yok. Bunun için ilçemize doğalgazın yapılması için gece gündüz çalışacağız” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x