Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Bir dakika telefon

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

KÖKSAL AÇIKLAMA YAPARKEN TELEFONLA KONUŞAN AKÇAY’A KIZDI

Halk gününde basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, açıklamalarda bulunurken İl Başkanı Mürsel Akçay’ın yaklaşık bir dakika telefon ile konuşması Köksal’ı kızdırdı.

 

SİNİRLENDİĞİNİ BEDEN DİLİ İLE GÖSTERDİ

Her hafta düzenlenen halk günü etkinliği bu haftada AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal’ın katılımı ile düzenlendi.  Düzenlenen halk günüde Milletvekili Köksal ilk olarak gazetecilerle bir araya geldi. Köksal’ın gündeme dair gazetecilere açıklama yaparken İl Başkanı Mürsel Akçay’ın ise telefonla konuşması dikkat çekti. Milletvekili Köksal açıklama yaparken İl Başkanı Akçay’ın yaklaşık bir dakika telefon ile konuşması Köksal’ında dikkatini çekti ve sinirlenmesine neden oldu. Akçay telefon ile konuşurken bir ara konuşmasını keserek Akçay’a bakan Köksal sinirlendiğini vücut diliyle anlatması ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu