Kültür Sanat

Bir Kadir Kipmen Klasiği Şiir Ve Müzik Gecesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri çerçevesinde organize edilen “Şiir ve Müzik Dinletisi” büyük beğeni topladı.

HABER: TAHİR ERDEM

Kırıkkale’de Radyoculuk sektörünün önemli ismi, şair ve yazar aynı zamanda sunucu Kadir Kipmen’in düzenlediği Şiir ve Müzik Dinletisinin Kültür Merkezi Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Şiir ve müzik dinletisine Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ve eşi Elif Makas, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, MHP İl Başkanı Murat Abalı, STK’lar ve şiir ve müzik severler katıldı.

Dinletide Radyo K sahibi Kadir Kipmen’in birbirinden güzel şiirlerine Ahmet Can Yeşil, türküleri ile eşlik etti. Vali Makas, dinletinin ardından şehrin kimliğini yansıtan bu sanatsal faaliyetin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise; “Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen “Şiir Dinletisi” gecesine katıldık. Bir birinden güzel şiirleri müzik eşliğinde dinlediğimiz gecede çok yakın bir arkadaşımın şiirini okuma fırsatını buldum. Emeği geçenlere ve şiirleri seslendiren Kadir Kipmen’e de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu