Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kültür SanatManşet

Bir Tesadüf Filmi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin ilk sinema filmi özelliği taşıyan “Bir Tesadüf Filmi” çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Çekim tarihi 25 Haziran olarak belirlenen filmin oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.
BANU VE MELİH KADRODA
Filmin yönetmeni Yiğit Tunç yaptığı açıklamada eksiklerin büyük ölçüde tamamlandığını ifade etti. Filmin kadrosunun şekillenmeye başladığını belirten Tunç kadroyu mümkün olduğu ölçüde tecrübeli ve isim oyunculardan oluşturduklarını söyledi. Deniz Yıldızı dizisinde Banu ve Melih karakteri ile tanınan Cantuğ Turay ve Begüm Topçu’nun kadroya dahil olduğunu müjdeleyen Tunç, “Oyuncu kadromuz oldukça kaliteli isimlerden oluşuyor. Daha öncesinde beraber çalışma fırsatı yakaladığımız birçok oyuncu arkadaşımızla yine bu filmde beraber olacağız.  Keyifli bir çalışma olacağına inancım tam.” şeklinde konuştu.
BİR KEZ DAHA KIRIKKALEBir Tesadüf Filmi - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Oyuncu kadrosuna yeni dahil olan Cantuğ Turay Kırıkkale’ye bir kez daha gelmekten memnun olduğunu ifade ederek “Bir Tesadüf Filmi” kadrosunda olmaktan dolayı memnuniyetini dile getirdi. Daha önce Kırıkkale’ye iki defa tiyatro oyunu sergilemek maksadı ile geldiklerini belirten Turay, “Kırıkkale bize bu sene için oldukça uğurlu geldi. O yüzden Kırıkkale’nin bizim için ayrı bir yeri var. Dolayısıyla bu projeye de uğurlu geleceğine inanıyorum. Daha önce Deniz Yıldızı dizisinde birlikte çalıştığımız Yiğit Tunç kardeşimizle tekrar çalışmaktan dolayı mutluyuz.” şeklinde konuştu.
PROJE ÇOK GÜZEL
Oyuncu kadrosuna yeni dahil olan bir diğer isim Begüm Topçu ise keyifli ve başarılı bir çalışma olacağına inandığını belirterek kadroya dahil olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Deniz Yıldızı dizisinin çekimlerinin bitmesinin ardından bu projeye dahil olacaklarını söyleyen Topçu, “Yiğit Tunç bana bu projeyi anlattığında çok beğendim. Keyifli ve başarılı bir çalışma olacağına inanıyorum. Daha önce iki defa tiyatro için geldiğimiz Kırıkkale’ye bu sefer başka bir proje, bir sinema filmi projesi için geliyoruz. Umarım her şey güzel olur.” dedi.
KIRIKKALE FİLMİNE SAHİP ÇIKACAK
Filmin Prodüksiyon Amiri Ramazan Ağca filme gösterilen ilginin beklenenin üstünde olduğunu belirterek bu ilgiden dolayı oldukça memnun olduklarını dile getirdi. Bu filmin bir Kırıkkale filmi olduğuna dikkat çeken Ağca, “Şu anda başladığımız yerden oldukça ilerdeyiz. Her geçen gün artan desteği görmek bizleri memnun ediyor. Daha önce söylemiştim yine söylüyorum. Bu film Kırıkkale’nin filmi ve Kırıkkale filmine sahip çıkacak.” şeklinde konuştu.
KIRIKKALE’DEN OYUNCU OLACAK
Oyuncu kadrosuna Kırıkkale’den çok sayıda isim ekleyeceklerini ifade eden Ağca görev almak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti. Görev almak isteyenlere bir telefon kadar yakın olduklarını belirten Ağca, “Bu film Kırıkkale’nin filmi diyerek yola çıktık. Dolayısıyla Kırıkkale’den kardeşlerimizin elbette ki bu filmde görev alması gerekir. Kendine güvenen ve bu işte olmalıyım diyen arkadaşlarımız (0 534 292 26 46), sponsorluk ve reklam boyutunda bizimle olmak isteyen firmalarımız (0 533 609 53 09) numaralı telefonlardan bizlere ulaşabilirler.” şeklinde konuştu.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
mertcan
mertcan
5 Eylül 2014 17:47

super olacak ınanıorum hem kırıkkalemıze televizyon reklamıda yapacaksınız deılmı banu ile melih çok sevıyoruz yusufta gelsın fılım çekin nolur normal kanalda bıle reklamımız cıksın zaten hıc bı kanal bıze yayın yapmıyor nıe acaba sız olmadınızdan çok üzülü yoruz bu durumdan starmı verecek fox mu ???

Başa dön tuşu