Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemKırıkkaleManşet

Bir torpilde Personel Müdürüne

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK PARTİ İL BAŞKANI AKÇAY, EŞİNİN İŞİNİ GARANTİYE ALMAK İÇİN İKİNCİ TOPRİLİNİ PATLATTI

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ın torpilleri her geçen gün gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Akçay, torpil ile eşini İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanmasını yapmasının ardından eşinin işini garantiye almak için Şube Müdürüne de torpil yaptığı iddia edildi.

 

EŞİNİ ÖZEL KALEME ALDIRMIŞTI

Bilindiği üzere Kale Ortaokulu’nda normal bir sınıf öğretmeniyken, Namık Kemal Ortaokulu’na Müdür Yardımcısı olarak atanan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ın eşi Sevgil Akçay, aynı zamanda Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Kalem bünyesine görevlendirilmişti. Klasını konuşturan ve torpilin alasını yaptıran İl Başkanı Mürsel Akçay, sırf eşi işe geç gittiği yada gitmediği zamanlarda parmak basmamak için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde personel parmak okuma sistemini kaldırtmış ve kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı.

 

İKİNCİ TORPİL

Gazetemiz tarafından gün yüzüne çıkartılan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay’ın eşi Sevgil Akçay’ın Milli Eğitim Müdürlüğüne torpil ile atanmasının yapılmasının ardından bir torpilde Şube Müdürlüğüne yapıldığı iddia edildi. İddialara göre, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan eşinin işe gitmediğini ve herhangi bir işlem yapılmaması için bir torpil de Şube Müdürü Adnan Şener’e yaptırdı. Şener’i torpil ile şube müdürlüğüne atayan Akçay, yaptığı ikinci torpil ile eşinin işini garantiye almak istedi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu