Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Can, Bahçeli’ye teşekkür etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Kırıkkale milletvekili Ramazan Can, ‘Kırıkkale’den seçilen 3 milletvekilinin de AK Partili olmasına MHP’nin katkısı oldu mu?’ şeklindeki soruya, “Olmaz olur mu? Teşekkür ediyoruz Bahçeli’ye” dedi.

 

ZOR OLURDU

AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir Meclis’e birlikte gelerek kayıtlarını yaptırdılar. İşlemlerini tamamladıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Can, Kırıkkale’nin üç milletvekilinin de AK Partili olduğuna işaret ederek, bunun çok çalışmalarının ve teşkilattan gelen kişilerin aday gösterilmesinin bir sonucu olduğunu söyledi. Bir gazetecinin ilin üç milletvekilinin de AK Partili olmasına işaret ederek, “MHP’nin katkısı oldu mu?” sorusuna Can, “Allah razı olsun. Olmaz olur mu?” karşılığını verdi. Can, “7 Haziran’dan sonra yaşanan süreç, özellikle Sayın Devlet Bahçeli’nin tutumu, koalisyon görüşmelerindeki olumsuz tavrının ciddi etkisi oldu. O olmasaydı biraz zor olurdu. Bunu da kabul etmemiz gerekiyor. Teşekkür ediyoruz Sayın Bahçeli’ye” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu