Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Birden fazla tehditle mücadele ediyoruz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İstanbul’da düzenlenen terör saldırısı sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz moral ziyaretinde bulundu.  Ziyarette Vali Haktankaçmaz, bu millet ve bu devletin birçok tehditle mücadele ettiğini söyleyerek, “Biz birden fazla tehditle mücadele ediyoruz” dedi.

VALİ’DEN EMNİYETE MORAL ZİYARETİ
Kırıkkale Valisi Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne moral ziyaretinde bulundu. Vali Haktankaçmaz’ı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ne gelişinde İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Jandarma Yarbay Ahmet Güneş, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ahmet Güler karşıladı.

MOTİVASYONU ARTIRMALIYIZ
İstanbul’daki saldırıdan sonra Çevik Kuvvet Müdürlüğü’nün motivasyonlarını artırmak istediklerini söyleyen Vali Haktankaçmaz, “Gerek Emniyet teşkilatımız, gerekse de asgari birliklerimiz ülkemizin içerisinde geçtiği dönemde özveri ile çalışıyorlar.  Ülkemizin terör saldırılarının terör örgütünün yoğun saldırısı altında bulunduğu şu dönemde çok büyük mücadeleler yürütüyoruz”

MÜCADELELERDEN BAŞARI İLE ÇIKACAĞIZ
Bu mücadelelerden başarı ile çıkacağımızı dile getiren Haktankaçmaz, “Bu millet bu devlet birçok tehditle mücadele etti. Biz birden fazla tehditle mücadele ediyoruz. Bütün kurumlarımız, bütün kamu görevlilerimiz bu mücadelenin içerisinde. Bu kapsamda yapılan çalışmalar gözden geçiriliyor”

BU SÜREÇTEN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ
Kamu görevlilerinin içerisinde bulunan çürük elmaları ayıklama ile ilgili çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Haktankaçmaz, “İnşallah devletimiz bu süreçten güçlenerek çıkacak. Devletini milletini seven, vatanını bayrağını her şeyin üzerinde tutan kamu görevlileri ile çalışmalarımız devam edecek. Yolumuza millet ve devlet olarak devam edeceğiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Haktankaçmaz, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde bulunan personeller ile öğle yemeği yedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x