Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Bahşılı

Bişkin seçim bürosunu açtı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Bahşılı Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bişkin’in seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

BİŞKİN HİZMETTE RÜŞTÜNÜ İSPATLAMIŞTIR

MHP Bahşılı Belediye Başkan adayı H.İbrahim Bişkin’in seçim bürosu açılışı yapıldı. Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, teşkilat mensupları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen açılışta konuşan MHP Milletvekili Öztürk, Bahşılılardan Başkan adayı Bişkin için destek istedi. Kapılarının herkese açık olduğuna vurgu yapan MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ise, “Amacımız 3 hilalin başarısı Bahşılı’nın geleceğidir. Belediye Başkan adayımız geçmişte yaptığı hizmetlerle rüştünü ispat etmiş durumda. Biz bundan sonrası içinde kendisine güveniyor, inanıyor ve yanındayız. Son zamanlarda yaşanan katılımlarla Bahşılı Belediye Başkan Adayımız Halil İbrahim Bişkin’in belki de Türkiye genelinde en yüksek oy oranıyla seçilecek belediye başkanı olarak seçileceğini düşünüyorum. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

24 SAAT ÇALIŞMAYA SÖZ VERİYORUM

Açılışa katılan MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar’da başkan adayı Bişkin’e destek isteyerek, göreve gelmeleri durumunda Kırıkkale’nin hiçbir ilçesini göz ardı etmeyeceklerini, imkanları ölçüsünde 8 ilçe, 2 beldeye her türlü desteği vereceklerini söyledi. Daha sonra kürsüye gelen MHP Bahşılı Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Bişkin ise “31 Mart saat 17.00 da ülkemizin, ilimizin, ilçemizin şehrül eminleri belli olacak. Sandıkta kullandığımız her oy o ilin, ilçenin şehrül eminini seçecek. Biz Cumhur ittifakının temeli ve ortağıyız. MHP olmazsa, Türkiye Cumhuriyetinin sağduyulu milliyetçileri olmazsa Cumhur olur mu? Bunun için ucuz konuşmamak lazım. Bahşılı beni tanıyor. 7/24 çalışırım, o iş bitmezse bende evime gitmem. Buradan 24 saat çalışmaya söz veriyorum. Güzel bir Bahşılı’yı hep birlikte kuracağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x