2019 Belediye Seçimleri

MHP adayı Yarar’dan Emniyet’e ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleri kapsamında beraberinde Milletvekili Halil Öztürk ve bazı parti yöneticileriyle birlikte Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

 

EMNİYET MÜDÜRÜ ÇORUMLU İLE GÖRÜŞTÜLER

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar’ın seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yarar, önceki gün kurum ziyaretleri kapsamında Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Milletvekili Halil Öztürk’le birlikte kurum ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Yarar, önceki gün Emniyet’e ziyarette bulundu. Burada Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’yu ziyaret eden Yarar ve Öztürk, seçim çalışmaları konusunda görüşme yaptı.

 

PERSONELİ ZİYARET ETTİLER

Daha sonra kurumdaki şubeleri ziyaret eden Yarar ve Öztürk, personelle selamlaştı ve kolaylıklar diledi. Ziyaret konusunda bilgi veren Başkan Adayı Yarar, “Milletvekilimiz Halil Öztürk ile birlikte Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu’yu ve Cumhuriyet Polis karakolunda görev yapan memur arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Hayırlı vazifeler diledik” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x