Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TSO 31 Mart yerel seçimlerinde meclise giren belediye ve il genel meclis üyeleri onuruna yemek verdi

Kırıkkale TSO komite üyeleri 31 Mart seçimlerinde farklı siyasi partilerden belediye ve il genel meclisine seçilen meclis ve komite üyeleri onuruna verilen yemekli toplantıda bir araya geldi.

HEDİYELER VERİLDİ

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Belediye Meclisleri ve İl Genel Meclisi üyeliklerine seçilen TSO üyeleri onuruna MKE Lokalinde yemekli bir toplantı tertip edildi. Toplantıya Meclis üyeleri, odaya üye 13 Meslek Grubunu temsilen grupların komite üyeleri, Kadın Girişimciler ve Genç Girişimciler İcra Kurulları ile oda personeli katıldı. Onurlarına düzenlenen akşam yemeğinde İl Genel Meclisi üyeliğine seçilen Adem Özgü, Kırıkkale Belediye Meclis üyeliğine seçilen Melek Sultan Tufan, Emrah Doğan ve Murat Tanır ile Yahşihan Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Metin Karakuş’a günün anlamına hediye takdim edildi.

FAYDALI HİZMETLER YAPMAYA DEVAM

Yemek programında yaptığı konuşmada Kırıkkale’ye hizmet için çıktıkları yolda seçilerek temsil yetkisi alan üyelerin, iş camiasını ve TSO’yu meclislerinde en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, üyelerin farklı siyasi partilerden seçilmiş olmasının da olan TSO’nun bir zenginliği olduğuna işaret etti. İl Genel ve Belediye Meclislerine azımsanamayacak sayıda meclis üyesi gönderdiklerini vurgulayan Varlı, TSO’nun üyeleriyle, komiteleriyle, meclisi icra kurulları ve personeliyle büyük aile olduğunu söyledi. Konuşmasında TSO seçimlerinin üzerinden geçen 1 yıllık süreyi de değerlendiren Varlı, şehrin en büyü sivil toplum örgütü olarak tüm organlarla Kırıkkale’ye en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi. 1 yıllık süreçte asli görevlerinin yanında sosyal sorumluluk hizmetleri ile de şehre fayda sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Varlı, tüm kurumlarla uyumlu çalışmalar içinde bulunduklarını, bundan sonraki süreçte de şehre imkanların el verdiği ölçüde en faydalı hizmetleri yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x