Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Vali Sezer, havadan güvenlik denetimi gerçekleştirdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Yunus Sezer, ulaşımda 43 ilin geçiş noktasında yer alan ve kritik öneme sahip tesislerin bulunduğu Kırıkkale’de, helikopter ile güvenlik denetimi gerçekleştirdi.

 

TESİSLERİN GÜVENLİK TEDBİRLERİNİ İNCELEDİ

Hassas ve kritik tesislerle ilgili ilave planlara ilişkin tedbirlerin incelendiği denetimlerde ayrıca, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri de karayla irtibatlı trafik kontrolü yaptı. Vali Sezer, denetimlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, helikopterle ilde bulunan ve kritik öneme sahip tesislerde alınan güvenlik tedbirlerini havadan görme fırsatı bulduklarını söyledi. Bununla ilgili yapılması gerekenleri bütüncül bir bakış açısıyla planlama imkanı bulduklarını ifade eden Sezer, “İnşallah bunları hayata geçireceğiz. Diğer bir konuda ilimiz 43 ilin kavşak noktasında bulunuyor. Bununla ilgili de özellikle yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı ve yaz ayları dolayısıyla trafik yoğunluğu iki katına çıkıyor. Trafik tedbirleri açısından yol güzergahında neler yapılabilir havadan görme imkanımız oldu. Aynı zamanda emniyet ve jandarma ekipleri de bugün karayla irtibatlı bir şekilde trafik kontrolü yaptılar. Bizim açımızdan faydalı bir gezi oldu.” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x