Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Biz her zaman sahadayız

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

25.Dönem MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Kendisinin her zaman sahada olduğunu belirten Göçer, seçim kararının alınmasının ardından çalışmalara biraz daha fazla ağırlık verdiklerine vurgu yaptı.

NEZAKET ZİYARETİ
24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçim çalışmaları Kırıkkale’de de başlarken, aday adayları da ikili görüşmelerine ağırlık vermiş durumda. İsmi MHP’den aday adayları içerisinde geçen 25. Dönem MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak Gazetemiz İmtiyaz Sahibi R.Cihat Mencet ve Yazı İşleri Müdürümüz Mehmet Erkoç ile bir süre görüştü. Kırıkkale’nin seçmeninin artık bilinçlendiğini ve tercihini kendilerini en iyi tanıyanlardan yana kullandığını hatırlatan eski Milletvekili Göçer “Biz, dün Milletvekili seçildiğimiz de de Kırıkkale’deydik, bugün milletvekili değiliz yine Kırıkkale’deyiz, yarında olacağız” diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI FETÖ’YÜ TEMİZLEYECEK
Seçim adı altında tuzak kurmaya, ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışanların emellerine ulaşamayacaklarını ve en iyi cevabı 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde alacaklarından emin olduğunu söyleyen Göçer “Kendini gizlemeye çalışan FETÖcüler yine iş başında. Türkiye yapılacak bu seçimle yeni sisteme geçiş yapacak. Yeni sistemle birlikte kendini gizleyen FETÖcülerin temizleneceğine inanıyorum. Genel Başkanımızın önerisiyle, Devletimizin 20-25 yıl sonrası daha da güçlenmesi, FETÖ’den tamamen temizlenmesi için CUMHUR ittifakı oluşturulmuştur. Bu dönemde FETÖ temizliğini yapacak en doğru isimde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu inançla yola çıktık ve hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x