Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SiyasetYahşihan

Biz sizi Hiçbir Zaman Mahcup Etmedik

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, 24 Haziran´da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında Kılıçlar Kasabasını ziyaret etti. ‘Şunu bilin ki Ahmet Sungur sizin öz evladınız´ diyen Başkan Sungur, “Bizlerde sizleri hiçbir zaman mahcup etmedik, etmeyeceğimde” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AYNASI İŞTİR KİŞİNİN LAFA BAKILMAZ
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Adayları hafta sonu Kılıçlar kasabasında vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili adaylarını kasaba halkına tanıştıran Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, adaylara her türlü kefil olduğunu söyleyerek, “Salim beyi  biz Kırıkkale Üniversitesinden tanıyoruz. Bugün eğer bir Yahşihan oluştuysa ve o bölgede bir Üniversite oluştuysa Salim beyin çok büyük katkıları vardır. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz”

AHMET SUNGUR SİZİN ÖZ EVLADINIZ
Yeni adaylarımızla geldik, yeni il başkanımızla geldik, oylarınıza talip olmaya geldik. Bende Yahşihan İlçe Belediye Başkanı olarak Kılıçlar ile her zaman iç içeyiz. Sorunlarını dinlemeye ve elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Başardığımız ve başaramadığımız işler de olabilir. Her şeyi yapma gibi bir durumumuz yok. Şunu bilin ki Ahmet Sungur sizin öz evladınız. Burada baba dostlarımız var, akrabalarımız var”

BEN SİZİN HİZMETKARINIZIM
“Burada uzun yıllardır beraber siyaset yaptığımız insanlar var” diye sözlerine devam eden Belediye Başkanı Sungur, “Bizi hiçbir zaman mahcup etmediler. Bundan sonrada mahcup etmeyeceğinizi biliyoruz. Bizlerde sizleri hiçbir zaman mahcup etmedik, etmeyeceğimde. Ben sizin hizmetkarınız olmaya gayret ettim. Elimizden geleni yaptık ve yapacağız” diye konuştu.

BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ BİR SEÇİM
Yeni dönemde Cumhurbaşkanlığı seçiminde çok büyük oy desteği ile gelmesi gerektiğini söyleyen Sungur, “Artık biz Türkiye içerisinden değil dışarıda ki Türkiye düşmanları ile uğraşıyoruz. Dolayısıyla bu seçim çok önemli bir seçim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan güçlü bir şekilde gelecek ve Başkanımız olacak. Fakat Meclis çoğunluğunun da elimize almamız gerekiyor. Bu anlamda Kılıçlardan özel destek bekliyoruz. Teşekkür ederim” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x