GündemKırıkkaleManşet

Bizim davamız İslam’dır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Milletvekili adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Muin Yıldız’ında katıldığı törende bayramların ve 1 kasım seçimlerini öneminden bahsedildi.
 
HAKKIN HAKİM OLMASI İÇİ ÇALIŞIRIZ
Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programı Milletvekili adayları Faruk Vurgun, Selami Çakır ve Muin Yıldız, İl Başkanı Mustafa Başkan ve partililer katıldı. Bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Mustafa Başkan, yaklaşan 1 Kasım seçimlerine değinerek, “Bizim davamız İslam’dır, biz iyinin, hakkın hakim olması içi çalışırız. 1 Kasım seçimlerinde de milli görüşü temsil eden bütün kardeşlerimiz takatinin sonuna kadar çalışmak zorundadır” dedi.
 
ÜZÜCÜ BİR OLAY YAŞANDI
Konuşmasına Mekke’de ölenlere Allah’tan rahmet dileyerek devam eden Başkan, “Son rakamlara göre 753 hacı adayı yaşamını yitirdi, 1000’den fazla da yaralı var. Üzücü bir olay bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Yeniden bir seçime gireceğiz biz olanda bir hayır vardır diyoruz ve inanıyoruz ki bütün bu gelişmeler Milli görüşün yeniden Türkiye Büyük Meclisinde olmasını hazırlayan gelişmelerdir” şeklinde konuştu.
 
SEÇİM İÇİN HAZIRIZ
Saadet Partisi Milletvekili Adayı Faruk Vurgun yaptığı konuşmada bayramın birlik ve beraberlik günleri olduğunu belirterek tüm partililerin bayarımı tebrik ettikten sonra 1Kasım seçimleri için destek istedi. Vurgun “ 1 Kasım seçimleri için parti olarak hazırız. Bundan önceki seçimlerde olduğu gibi yine desteğinizi bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu