GündemManşet

Boğulmalara dikkat! 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Kabulukaya Baraj Gölü’nde meydana gelen ve 21 yaşında Onur Özyürek’in ölümü ile sonuçlanan boğulma olayına ve buna benzer olayların yaşanmamasına dikkat edilmesi gerektiği yönünde yetkililer tarafından uyarılar gelmeye başladı.

 

ÖLÜMLE DANS EDİYORLAR

Yaz aylarında sıcaklıkların artması ile kendilerini Kızılırmak ve Kapulukaya’nın serin sularına bırakan vatandaşlar, tehlikenin farkındalığını bile bile adeta ölüm ile dans ediyorlar. Gençlerimizin ırmak sularında ve baraj gölünde görmek yerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Olimpik Yüzme Havuzu ve MKE Havuzlarında görmek isteyen yetkililer, boğulma ile sonuçlanan ölüm haberlerini almak istemediklerini söylediler.

 

KORKU VE DERİN ALAN

Geçtiğimiz yıllarda birçok kişinin boğularak ölümüne neden olan Kızılırmak, bu yıl gencecik bir bedeni yutarak katliamına devam etti. Baraj Gölünde boğulmalarının çoğunlukla nedeni korku içerisinde yüzme ve derin alanlar olarak ifade edilirken, Kızılırmak’ta meydana gelen boğulmaların nedeni ise akarsuya kapılma olarak belirlendi. Konu hakkında serzenişte bulunan vatnadaşlar “Genç fidanlarımızın ölüm haberleri almak artık bizleri kahrediyor. Lütfen havuzlara gidilsin. En azından o yerlerde cankurtaranlar var. Bu alanlar da kısmen daha güvenli serinlerler” dediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x