Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

Borsa üyeleri hasat mevsimi öncesi bilgilendirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ticaret Borsası 2014 yılı hasat mevsimi öncesinde üyelerine yönelik Tarım Bilgilendirme ve Motivasyon Semineri düzenledi.5 gün süren ve Antalya Kemer Limak Otel’de yapılan seminer oldukça verimli geçti.
HASAT MEVSİMİ ÖNCESİ
5 yıldızlı borsa olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Kırıkkale Ticaret Borsası 2014 yılı hasat mevsimi öncesinde üyelerine yönelik bilgilendirme ve motivasyon semineri düzenledi. Antalya Kemer Limak otelde düzenlenen ve üyelerin yoğun ilgi gösterdiği seminer yaklaşık 5 gün sürerken, seminer oldukça verimli geçti. Seminer de  Kırıkkale MYO Öğretim Üyesi ve Müdür Yardımcısı Yard. Doç. Dr. Taşkın Erol Bitkisel ve Hayvansal Üretim, Hububat Ekimi, Toprak Analizi, Tohum ve Gübreleme konusunda bilgi verirken, Psikolog Ayşe Önem ise Zaman Yönetimi hakkında bilgi verdi. Seminerin son gününde ise Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, Kırsal Kalkınma Yatırımları, Süne ile Mücadele ve Hayvancılık konularında üyeleri bilgilendirdi.
KUMLUCA BORSASINA ZİYARET
Seminerle bilgilerini tazeleyen, diğer taraftan yeni bilgiler edinen üyeler Borsanın organizesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Kumluca Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Kırıkkale heyeti burada Borsa Başkanı Fatih Durdaş’dan bilgiler aldı. Kumluca hakkında bilgiler veren Başkan Durdaş daha sonra Kırıkkale heyetine Kumluca Sebze ve Meyve halini gezdirdi. Kırıkkale Ticaret Borsası üyeleri burada seralarda yetişen ürünler ve pazarlaması konusunda bilgiler aldı. Ziyarette üyeleri bilgilendiren ve yeni bilgiler veren Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Durdaş’a teşekkür eden Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, ziyaret anısına Durdaş’aKırıkkale’yi sembolize eden tablo hediye etti.
BİZ BİR AİLEYİZ
Seminerin oldukça verimli geçtiğini belirten Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer “Kırıkkale Ticaret Borsası üyeleri olarak biz bir aileyiz. Bu ailenin birlik ve beraberlik içerisinde olması aynı zamanda başarımızı da olumlu yönde etkileyecektir. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.  Bizlerin bu birlikteliği devam ettiği sürece borsamızın başaramayacağı hiçbir zorluk yoktur. Borsa yönetimi olarak siz üyelerimize en iyi hizmeti verebilmek adına bundan sonraki süreçte de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğimizden emin olabilirsiniz”diye konuştu. Diğer taraftan üyeleri ile yakından ilgilenen LimraLimakHotelsGenel Müdür Yardımcısı Sadi Yıldırım’a ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür eden Başkan Sümer,  günün anısına plaket verdi.

Başa dön tuşu