Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Bosch Gbh 2-26 Dre Kafa Tamir Takımı ve Özellikleri

Beton, tuğla veya duvarda bir delik, vida veya herhangi bir şey açmanız gerektiğinde, iki seçeneğiniz vardır.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Beton, tuğla veya duvarda bir delik, vida veya herhangi bir şey açmanız gerektiğinde, iki seçeneğiniz vardır; döner çekiç veya darbeli matkap. Bunlardan harici yapacağınız işin süresini uzatmaktadır. Matkap deyince de öne çıkan Bosch Gbh 2-26 Dre ürünü olmaktadır. Makine ustası internet sitesi üzerinden Gbh 2-26 Dre en ucuz ürünlerine göz atabilirsiniz.

Bosch Gbh 2-26 Dre Özellikleri

Döner çekiçler; kuvvetli bir güce ihtiyacınız varsa, döner çekiçler gitmeniz gereken yoldur. Bir darbeli matkabın sağlayamayacağı gücü barındırır. Matkabın normal dönen ucuna sahip olsa da gücünü üretmek için büyük bir piston da kullanır. Döner çekiç sadece daha güçlü olmakla kalmaz, aynı zamanda son teknoloji bir darbeli matkaptan yaklaşık 5 kat daha az vurabilir.

Darbeli matkaplar; çoğunlukla, kolaylık ve göreceği kullanım türüyle ilgilidir. Döner çekiç gibi sert betonda büyük delikler açamayacak olsa da, daha yumuşak betonda bir inç çapa kadar daha küçük, hassas delikler açabilecektir. İş küçükse ve mutlak hassasiyet gerektiriyorsa, darbeli matkap sizin için uygun bir alet olacaktır. Düşük uçlu döner çekiçler kadar pahalı olan yüksek kaliteli darbeli matkaplar almak mümkün olsa da, genellikle kiralamak daha uygun olacaktır. Kırıcı ve delici bu matkapların birbirinden farklı hasar türleri oluşabilmektedir. Bosch Gbh 2-26 Dre kafa tamir takımı ürünlerini Makine Ustası internet sitesi üzerinden inceleyebilirsiniz.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x