Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Bu seçim Türkiye’nin kader seçimi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Milletvekili aday adayı Veli Korkmaz Temayül seçimleri öncesinde ilçe ziyaretlerini sonlandırdı. İlk olarak Yahşihan ilçesini ardından Balışehy ilçesini ziyaret eden Korkmaz, ardından Çerikli, Delice, Sulakyurt ilçesini ziyaret ederek Cumartesi günü yapılacak olan Temayül seçimlerinde destek istedi.

 

İLK DURAK YAHŞİHAN

İlk olarak Yahşihan ilçesini ziyaret eden Veli Korkmaz Burada Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve İlçe Başkanı Hüseyin Şenol ile bir araya geldi. Belediye Başkanlığı sürecinde Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile uyumlu bir dönem geçirdiklerini belirten Korkmaz, Ahmet Bizim her daim kardeşimiz oldu. 5 yıl boyunca güzel bir birliktelik sağladık. İki belediye arasında sorunsuz çalışmak üzere güzel işlere imza attık. İnanıyorum ki yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği sürecinde aday gösterilmemiz halinde uyumlu çalışmamız sürecektir” diye konuştu. Kendilerine yapılan ziyaretten son derece mutlu olduğunu ifade eden Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ise Veli Başkan bize belediye başkanlığı döneminde ağabeylik yaptı. Biz eksikliklerimizi onun destekleri ile tamamladık. İnanıyorum ki bu süreç bizim için oldukça önemli olacak. Yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliğinde bizde elimizden geldiği kadar 3-0 olması için uğraş vereceğiz. Rabbim çıktınız bu yolda sizleri utandırmasın” İfadelerine yer verdi.

 

İKİNCİ DURAK BALIŞEHY

10 Yıllık Belediye Başkanlığı sürecinde bir bireye değil topluma hizmet ettiğini ifade eden Korkmaz, Kırıkkale Bir bütün olduğunu ve hiçbir zaman kopmadığını ifade etti. 10 Yıllık Belediye başkanlığı sürecinde Şehir için yaşanabilir bir şehir olması için başarılı bir çalışma yaptıklarını kaydeden Korkmaz, gelecek 10 yılda Kırıkkale’nin ciddi anlamda güzel çalışmalar ile göz dolduracağını ifade etti. Milletvekili aday adaylığı öncesinde ilçeleri gezen Korkmaz Temayül seçimlerinde kendisine destek istedi. Kırıkkale Belediye Başkanı olduğu dönemlerde ilçe ayırt etmeksiniz imkanlar doğrultusunda bütün ilçelere destek olduğunu değindi. Balışeyh ilçe teşkilatı ise Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek Temayülde her adaya eşit davranacaklarını belirttiler.

 

ÇERİKLİ’NİN BİZDE YERİ AYRI

Balışeyh ziyaretinin ardından Çerikli kasabasını ziyaret eden Korkmaz ve beraberindekiler burada Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin tarafından karşılandı. Belde teşkilatının tamamına yakının olduğu ziyarette Başkan Korkmaz Çerikli ilçesinin kendisi için önemli bir yerinin olduğuna değindi. Çocukluk ve gençlik yıllarında babası çiftçilik yaparken Çerikli’ye geldiğine değinen Korkmaz yapılacak olan temayülde destek istedi. Ziyarette hazır bulunan Belediye Başkanı Nuh Şahin, “Baba dostu değerli başkanımızı burada görmek bizleri mutlu etti. Kendisinin bizde yeri farklı ve değerli evet bütün aday adaylarımıza eşit mesafedeyiz ama gönül dostlarımızı asla unutamayız. Gereken cevabı cumartesi günü yapılacak olan temayülde vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

DELİCE İLÇESİ ZİYARET EDİLDİ

Çerikli kasabasını ziyaretinin ardından Delice ilçesini ziyaret eden Korkmaz burada teşkilat üyelerinden yapılacak olan temayülde destek istedi. Babasının zahirecilik ve çiftçilik yaptığı dönemde Çerikli ve Deliceye geldiğini belirten Korkmaz burada bulunan ilçe teşkilatı yönetimi ile görüştü. Yapılacak olan bu seçimlerin hepsinden daha önemli olduğuna değinen Korkmaz, yeni dönemde Cumhurbaşkanımızın elinin güçlenmesi gerekiyor. Bu konuda bizlerde sizlerde birey olarak elimize düşen görevi yerine getirmemiz gerekiyor. Bu konuda biz listede olalım veya olmayalım ne gerekiyorsa gece gündüz çalışmamız gerekiyor.

 

TÜRKİYE’NİN SEÇİMİ

Yapılacak olan 27. dönem milletvekili seçimlerinin Türkiye nin kaderi olacağına değinen Koıkmaz, bürokraside ki tıkanıklık bu seçimle son bulacak. Özellikle Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmamak adına 24 haziranda yapılacak olan seçimlerde el birliği ile çalışarak plakamız olan %71 i yakalamamız gerekiyor. 1 Kasım 2015 te bunu başardık ve 3 arkadaşımız seçimlerde TBMM’ye gönderdik ve inanıyorum ki bu dönemde belirlenecek olan 3 isimle Kırıkkale’miz Ak Parti olarak temsil edilecektir, Rabbim Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ekibinin yardımcısı olsun”dedi. Milletvekili Aday adayı Veli Korkmaz ve beraberindekiler son olarak Sulakyurt ilçesini ziyaret ettiler. Korkmaz burada yapılacak olan Temayül seçimlerinde kendisine destek istedi. İlçe teşkilatı yöneticileri Aday adaylarına eşit olduklarını kime nasip ise partinin vekilliğinin kime nasip olursa hayırlı olması temennisinde bulundular. Kendisine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Veli Korkmaz ise Nasibe inanan insanlarız rabbim nasip ederse bu yolda olacağız, rabbim nasip etmezse de partimiz kimi aday gösterir ise Kırıkkale’de 3-0 yapmak için elimizden gelen çalışmayı yapacağız” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x