Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Keskin

Bulut’tan Keskin’e yeni kapalı pazar yeri sözü

Yeniden Refah Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Halim Bulut, 31 Mart Yerel seçim çalışmalarını ve projelerini Keskinlilerle paylaşmaya devam ediyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeniden Refah Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Halim Bulut, 31 Mart Yerel seçim çalışmalarını ve projelerini Keskinlilerle paylaşmaya devam ediyor.

Yeniden Refah Partisi Keskin Belediye Başkan Adayı Halim Bulut, Keskin’de uzun yıllar siyaset yapmış bir isim olarak, ilçenin her köşesini ve mahallesini tanıdığını ve bu nedenle sorunları ve çözümleri konusunda bilgi sahibi olduğunu belirtti. Bulut’un özellikle vurguladığı konulardan biri, Keskin’in meşhur Perşembe Pazarı’nın modernleştirilmesi ve Kapalı Pazar Yeri sisteminin kurulması oldu.

DEĞİŞİM SADECE İLÇE MERKEZİNİ DEĞİL, ÇEVRE KÖYLERİ DE ETKİLEYECEK
Bulut, Perşembe günleri kurulan ve Keskin’in önemli bir ticaret merkezi olan pazarın daha çağdaş bir yapıya kavuşturulması gerektiğini savundu. Bu amaçla Kapalı Pazar Yeri sisteminin hayata geçirilmesinin önemine değinen Bulut, vatandaşların yağmur, kar, dolu, ve güneş gibi doğal etmenlerden etkilenmeden modern bir ortamda alışveriş yapabileceklerini ifade etti. Keskin’in köylerinin de dâhil olduğu geniş bir yaşam merkezi olduğunu vurgulayan Bulut, bu değişimin sadece ilçe merkezini değil, çevre köyleri de etkileyeceğini belirtti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x