GündemKırıkkaleManşet

Bunlar, Çin malı çakma şenbelekler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı Abdullah Pekgöz, son günlerde meydana gelen olaylar ile ilgili Kırıkkalelilere itilal çağrısında bulundu. Yaşanan olaylar ilgili konuşan Pekgöz, “Bunların ülkücülerle, ülkücülükle asla ve asla bir ilgileri yoktur. Bunlar ülkücülüğü kullanan Çin malı çakma şenbeleklerdir” dedi.
 
AT İZİ DE BELLİ İT İZİ DE
Son aylarda şehit haberleri ile yasa boğulan ülkemizde hemen hemen her ilde terör örgütüne tepki hızla büyüyor. Yaşanan tepkileri provakosyana çevirmeye çalışan gruplar olduğunu söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Aday Adayı Abdullah Pekgöz, “Ülkemizde at izi, it izine karışmış gibi görünse de böyle bir görüntü verilmek istense de, aslında at izi de belli it izi de. Türk Milleti, her şeyin farkında. Son bir kaç gündür kürt kökenli kardeşlerimize, esnaflarımıza karşı bir takım nahoş olaylar sergilenmekte. Bunları asla ve kat’a tasvip etmeyiz. Bizler, kürt kökenli kardeşlerimizle bir arada bin yıldır millet olarak yaşıyoruz ve yaşayacağız. Bu kardeşliği hiç kimse ama hiç kimse, bunun adına ister küresel güç deyin, ister ABD, ister AB, ister İngiltere isterse İsrail deyin, hatta hatta isterse içimizdeki hainler deyin bu çirkin emellerine asla ulaşamayacaklar. Birlik beraberliğimizi yüzyıllardır kız alıp kız verme ile pekiştirmişiz”
 
TARİHTE DE HİÇ ÖRNEĞİ YOKTUR
Pekgöz, “Son günlerde meydana gelen bu nahoş olayları özellikle bir kesim tarafından ki bunları siz aziz milletimiz çok iyi bilmekte olup sokaklara çıkarak Ülkücülerin Kurt işaretini yapıp, üç hilalli bayraklar taşıdıkları söylenmektedir. Bunların ülkücülerle, ülkücülükle asla ve asla bir ilgileri yoktur. Bunlar ülkücülüğü kullanan Çin malı çakma şenbeleklerdir. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli bir misyonun devamı olarak Ülkücüleri asla sokağa davet etmemiş aksine sokaktan uzak tutmuş ve her birine ilim ve irfanla uğraşmasını öğütlemiş, salık vermiş ve bunda da başarılı olmuştur. Sokaklarda birtakım slogan atıp yakıp yıkan vandallar asla ülkücü camiadan olmayıp, asla da MHP’li değildir. Evet son günlerdeki olaylara bakınca insanız arkadaş bu kadar da olmaz deyip hiddetleniyoruz, ,polis-asker şehitlerimiz gelince isyan ediyoruz, patlayacak çatlayacak gibi oluyoruz, vuralım kıralım diyoruz, bunlar insan olmanın doğasında var ama bunları yaparsak neticesinin nelere mal olabileceğini tahmin bile edemeyiz, bazen kızılcık şerbeti içtik dememiz gerekir ya işte bugünlerde kızılcık şerbeti içtik diyeceğimiz günler. Pkk’nın değirmenine su taşımayacağız. Terörist hak ettiği belayı bulacaktır, mücadele sonuna kadar devam edecektir. Bu ülkenin, bu vatanın verilebilecek karış toprağı yoktur. Bu olaylar ülkemizde bir etnik çatışmaya da yol açmayacaktır. Biliyorum ki bu necip, bu aziz Millet buna izin vermeyecektir. Tarihte de hiç örneği yoktur”
 
YEL KAYADAN NE KOPARABİLİR Kİ?
Bu vatanda hepimizin yüzyıllardır kardeşlik içerisinde yaşadığımızı, yaşamaya da devam edeceğimizi belirten Pekgöz, “Ülkemizde otuz yıldır terör belası süregelmektedir, yıllar önce bitirilmişken ne hikmetse (bir takım yanlış politikalarla özellikle çözüm denilen çözülüm süreci) birilerince yeniden hortlatılmıştır. Bu süre içinde bunca terör olayına rağmen ne Türk ne Kürt birbirine asla yan gözle bakmamıştır, birbirlerine öte git dahi dememişlerdir. Terör bu amacına asla ulaşamamış onun içinde TÜRK Devleti dimdik ayakta durmuş ve ilelebet payidar olacaktır. Binlerce yıllık bir birlik ve beraberlik geleneğimiz var. Bizi biz yapan, kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan bağımız, çimentomuz çok sağlam. Hiç gereği yokken meydanlarda ey millet biz 36 etnik yapıdan oluşuyoruz diyenlere de kulak asmayın. Hal böyleyken bir takım kendini bilmez magandaların çıkarmış olduğu münferit olaylar asla kardeşliğimize helal getiremeyecektir. Bu aziz millet kalleş pkk teröristlerini elbette yok edecektir. Yani demem o ki; yel kayadan ne koparabilir ki?” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu