Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Bütçemiz,Adaletten,Hakkaniyetten Yana Bir Bütçedir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BÜTÇEMİZ, ADALETTEN, HAKKANİYETTEN YANA BİR BÜTÇEDİR
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, “Bütçemiz, adaletten, hakkaniyetten yana bir bütçedir. Sünni’si ile Alevi’si ile Türk’ü ile Kürt’ü ile garbı ile şarkı ile mazlumların bütçesidir.” dedi.

MİLLETİMİZİN ASLA VESAYETE İHTİYACI YOKTUR
TBMM Genel Kurulunda, 2017 yılı bütçesi üzerinde şahsı adına konuşan Can, milletin aklı selim olduğunu belirterek, “Milletimizin asla ve asla vasilere, vesayete ihtiyacı yoktur. ‘Millet bilmez, anlamaz, karar veremez’ felsefesiyle kerameti kendilerinden menkul sananları ve bu şizofrenik yapıları, durumdan vazife çıkaranları aziz milletimiz siyaset mezarlığına defnetmiştir. Allah rahmet eylesin.” ifadesini kullandı.

BÜTÇEMİZ, ADALETTEN YANA
Bütçenin milli bir bütçe olduğunu dile getiren Can, “Bütçemiz, adaletten, hakkaniyetten yana bir bütçedir. Sünni’si ile Alevi’si ile Türk’ü ile Kürt’ü ile garbı ile şarkı ile mazlumların bir bütçesidir. Dünya zalimlerine korku salan bir bütçedir. Mazlumlara, yetimlere güven veren bir bütçedir, bereketli bir bütçedir.” diye konuştu.

GELECEĞE HEP BERABER YÜRÜDÜK
Milli birlik ve kardeşlik içinde bugünlere geldiklerini ifade eden Can, “Kenetlenerek, geleceğe hep beraber yürüdük, hep beraber yürüyeceğiz. Allah’ın izniyle ne FETÖ, ne DEAŞ, ne de türevleri engel olamayacak, ezip geçeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x