Keskin

Çakmaklı ”Keskin artık bu üç ismi görmek istemiyor”

İyi Parti Keskin Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Çakmaklı yaptığı açıklamada Keskin de bir neslin AK Parti'den başka iktidar görmediğini yerel seçimlerde bunun değişmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Keskin Belediye Başkan Aday Adayı Zafer Çakmaklı yaptığı açıklamada Keskin de bir neslin AK Parti’den başka iktidar görmediğini yerel seçimlerde bunun değişmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Çakmaklı “2001 yılında doğan erkek çocukları bu gün baba,kız çocukları ise anne oldular ve Ak partiden başka iktidar görmediler.İlçemiz Keskinde 1983 yılında doğanlar ise bu gün büyük baba ve büyük anne oldular.”dedi.

Çakmaklı açıklamasında “Yaklaşık 40 senedir Keskin siyasetinde  Dede Yıldırım bey,Bülent Altınışık bey ve  Yahya Ucaçelik beyi gördüler ve halâda görüyorlar. Keskin halkı bir dönem bu gidişe dur dedi merhum Bayram Sakallı beye yetki verdi lakin koltukta o oturdu belediyeyi başkası yönetti.

Sorarım sizlere kıymetli Keskinli hemşehrilerim 40 yılda Keskinde ne değişti?Ben söyleyim parayı bulan gitti kaybetti tekrar geldi.Yandaş ve yalaka tayfası zengin oldu,kadim şehrimiz Keskin köye döndü.Artık değişim ve hizmet zamanıdır,artık genç ve yeni siyasetçilerin zamanıdır,artık yandaşa,yalana ve talana dur demenin zamanıdır.Kararı Keskinli hemşehrilerimin vicdanına ve tercihine bırakıyorum.Saygı ve hürmetlerimle.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x