Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Sulakyurt

Çalışmadan Kazanılmıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 28. Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor. Son günlerde köyleri ziyaret eden Başkan Bildik, AK Parti’nin çalışmalarını anlatarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istiyor.

HABER: TAHİR ERDEM 

Türkiye, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu bekliyor. Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 28. Mayıs’ta yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için gece gündüz çalışarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a oy istiyor.

Sulakyurt ilçesinde 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde MHP’den birinci parti çıktıklarını hatırlatan Başkan Bildik, “Birinci parti çıktığımız köylerimizi özellikle bir kaç gündür ziyaret ederek aynı başarıyı, köy köy gezerek 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedik. 3 köyümüzde sandık kapatma sözü aldık. Diğer köylerimizde de yüzde 90’larda bir oy alma sözü aldık. Çalışmadan kazanılmıyor” dedi.

Çalışmadan Kazanılmıyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu