Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Can Hayat ‘kazı kazan’la kazandıracak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Can Hayat Alışveriş Merkezi, Kırıkkalelilerin cebini düşünen kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

HER 50 TL’YE BİR KART

Geçtiğimiz ay HayatKart ile alışveriş yapıp, puan toplayanlara binlerce hediye dağıtan Can Hayat Alışveriş Merkezi, bu ay kazı kazan kartlarıyla binlerce hediye dağıtacak. Kazı kazan kartını almaya hak kazanmak için ise 50 TL alışveriş yapmak yeterli. Her bir kazı kazan kartında hediye ürün yer alıyor. Kısacası Can Hayat Alışveriş Merkezi kazı kazan kartlarında boş yok.

BOŞ YOK

Tüm şubelerde uygulanacak kampanya hakkında bilgi veren Can Hayat Alışveriş Merkezi Satın Alma Müdürü Arda Saylık, “15 Kasım tarihinde kampanyanın startını verdik. Yıl sonuna yani 31 Aralık 2013 tarihine kadar da kampanyamız devam edecek. Kampanyamız dahilinde 50 TL alışveriş yapan herkes bir kazı kazan kartının sahibi olacak. Kazı kazan kartlarının her birinde hediye ürünümüz yer alıyor. Yani kartlarımızda boş yok. Bu kartlar yine 31 Aralık 2013 tarihine kadar geçerli olacak. Tüm şubelerden hediye ürün alınabilecek.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu