Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetYaşam

Engelliye de saygımız yok!

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale merkezindeki araç fazlalığı hem araç hem de yaya trafiğini olumsuz etkileniyor. Yoğunluktan en çok ta engelli vatandaşlar etkileniyor.

SOKAKLARI FELÇ EDİYOR

Kırıkkale merkezde caddeler, sokaklar ve mahalle araları otopark sıkıntısını derinden yaşıyor. Şehir merkezinde belirli yerlerde parkomat sisteminin uygulanması da, araçların parkomat uygulanmadığı alanlarda yoğunlaşmasına neden oluyor. Parkomat sisteminin geçerli olduğu caddelere bağlı sokaklar tabiri caizse araç yığınına dönüyor. Parkomat sistemi ana caddeleri rahatlatsa da caddelere bağlı sokaklarda yoğunluğu artırıyor.

MOBESENİN TAM ALTINDA

Şehir merkezindeki araç yoğunluğu nedeniyle, vatandaşlar da araçlarını yaya geçitleri ve engelli rampaları önüne çekiyor. Bu durumdan en çok engelli vatandaşlar olumsuz etkileniyor. Dün bunun örneğinin fotoğrafı çekildi. Ankara Caddesi ile Hürriyet Caddesi’nin birleşiminde yer alan dörtyol üzerinde kuruyemişçiye giren vatandaş aracını yaya geçidinin ve engelli rampasının bulunduğu yere park etti. Engelli vatandaş, akülü aracıyla engelli rampasından inmek için dakikalarca, araç sahibini bekledi. Hem de mobese kamerasının tam altında…

 

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu