Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Can, MHP-HDP ortak hareket etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 
AK Parti Milletvekili Ramazan Can AK Parti il binasında gündemi değerlendirdi. Can mecliste yaşanan tablo ile hiçbir araya gelmeyiz diyen MHP-HDP’nin ortak hareket ettiğini bunu vatandaşların gördüğünü bunun cezasını 1 Kasım seçimlerinde keseceğini belirtti. Can 1 Kasım seçimleri içinde öngörüde bulunarak 7 Haziran’dan daha çok oy alacaklarını iddia etti.
 
GEREKEN CEZA VERİLECEKTİR
Halk günü etkinliği öncesi vatandaşlarla görüşmeden önce basın mensuplarının sorusunu cevaplayan AK Parti Milletvekili Ramazan Can önceki gün seçim hükümetinde yer alan bakanların yemin etmesi konusunda toplanan mecliste yaşanan gelişmelere değindi. Can özellikle Milleytçi Hareket partisini aldığı tavrı eleştirerek “ Daha önce hiçbir zaman bir araya gelmeyiz ortak hareket etmeyiz dedikleri HDP ile ortak hareket ettiler. Türk siyasi tarihinde ilk kez yaşanan seçim hükümetinin bakanlarını yemin töreninde Meclis’te yaşananları herkes gördü. Ülkenin bu günlere gelmesini baş mimarı olan MHP HDP ile ortak hareket etti. Aslında vatandaşlarımız 7 Haziran seçimleri sonrasında yaşanları çok iyi biliyor. Kimin ne yapmak istediğini kimin ne için uğraştığını görüyor. Bir parti düşünü ki iktidar ortaklığına hayır diyor, muhalefetliği hayır diyor seçim hükümetine hayır diyor. Ne istediğini kendiside bilmiyor. Bunu vatandaşlarımız görüyor. Eminim ki 1 Kasım seçimlerinde ağır bir şekilde gereken cezayı verecektir” ifadesini kullandı.
 
DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ
Ak parti Milletvekili Ramazan Can 1 kasım seçimleri için adaylık müracaatını yaptığını hayırlısı ise aday olmayı istediğini belirtti. Can kendisini tabandan gelen bir siyasetçi olduğunu 7 Haziran seçimleri sonrasında gerek teşkilat olarak gerekse şahsını ilçelerde beldelerde köylerde vatandaşlarla bir araya geldiğini belirtti. Can 1 Kasım seçimlerinde 7 Haziran seçimlerinde aldıkları oylardan daha fazla alacaklarına inandığını belirterek “Biz teşkilat olarak hep halk ile bir aradayız. 7 Haziran seçimi öncesi sessiz olan kesim artık sessiz değil. Oy verdik ama çalışmadık diyen kesim hem oy vereceğiz hem çalışacağız diyor artık. Ayrıca 7 Haziran öncesi sizlere ders vermek için oyumuzu MHP’ye verdik diyen kesimde 7 Haziran sonrası MHP’nin tutumu nedeniyle oyumuz AK Partiye vereceğiz diyor. Bu yüzden 7 Haziran seçiminde aldığımız oyun fazlasın alacağımıza inanıyorum” dedi. Milletvekili Ramazan Can ayrıca ülke genelinde Ak partinin tek başına iktidar olması için 18 milletvekiline ihtiyaç duyduğunu gene merkezin az bir oy farkı ile Milletvekilliği kayıp edilen bölgeler için özel bir çalışmanın olduğunu buralarda aday listelerinde değişikliğe gidilebileceğini söyledi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu