Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşet

“Can ve mal güvenliğini tehlikeye atamayız”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vali Ali Kolat, Karayolları 44. Şube Şefliğini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
 
KARLA MÜCADELE
Karayolları 44. Şube Şefliği ziyaretinde, Şube Şefi İbrahim Şenel ve yetkililer tarafından karşılanan Vali Kolat, burada tesisi gezerek araç ve teçhizatları inceledi. Verilen bilgilerde; 2014 yılı içerisinde 442 km yolum bakımının yapıldığı ifade edildi. Ayrıca 14 adet Kar Bıçaklı ekipmanlı kamyon, 6 greyder, 6 kepçe ve 100 personel ile faaliyet gösterildiği, ayrıca bu yıl kış boyunca yolarda herhangi bir kaza olmaması için 6050 ton tuz serpme işlemi yapıldığı belirtildi.
 
“HER TÜRLÜ CEZAİ MÜEYYİDE UYGULANACAK”
Vali Kolat, yaptığı değerlendirmede: “Görüldüğü üzere; bu kış ilimizde ve ülkemizde hava şartları oldukça soğuk ve karlı geçiyor. Bu hava koşullarında araçlarımızdaki teçhizatları kontrol ederek, araçlarımızın yola uygunluk derecesine yola trafiğe çıkmalıyız. Yol şartlarına uygun olmayan araçlarla trafiğe çıkarak kimsenin can ve mal güvenliğini tehlikeye atmamalıyız. Ayrıca araçlarımızda mutlaka kış lastiğimiz olmalı ve zincirlerimiz bulunmalıdır. Bu şart ve kurallara uymayan sürücülerimize her türlü cezai müeyyidenin uygulanacağının bilinmesini istiyoruz” dedi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu