GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Can’dan, Başbakan’a dosya

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Milletvekili Ramazan Can, ilimizde yapımı devam eden ve yapılması planlanan projeler ve sorunlar hakkında Başbakan Ahmet Davutoğlu’na dosya sundu. Geçtiğimiz gün katıldığı bir programda konu hakkında açıklamalarda bulunan Milletvekili Abdullah Öztürk, “İnşallah şehrimiz güzel yatırımlar alacak” dedi.
 
DAHA BÜYÜK ÖNEME SAHİP OLURUZ
Yeşil Vadi, Yüksek Hızlı Tren, Tuz Fabrikası, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve bir çok yatırımların yapılmasıyla birlikte büyük öneme sahip olacak ilimizdeki çalışmaların hızlanması için AK Parti Milletvekili Ramazan Can, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na bir rapor sundu. Konu hakkında geçtiğimiz gün bir toplantıya katılarak bilgiler veren AK Parti Milletvekili Abdullah Öztürk, “İnşallah şehrimiz yapılacak olan ve yapılması planlanan bütün yatırımların hepsini alır ve daha büyük öneme sahip oluruz” ifadesinde bulundu.
 
İÇ ANADOLU’DA KOMİSYON KURMAK İSTİYORUZ
Öztürk, “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, illerimizin birinci sıra Milletvekilleriyle bir araya geldi ve her ilin çalışması hakkında rapor aldı.  Bu kapsamda arkadaşımız Ramazan beyde dosyayı Başbakanımız’a sundu” dedi. Öztürk, “Artık dedikoduya bakmadan işimizi yapmalıyız sorunlarımızı Milletvekilimiz Ramazan Can Başbakanımıza ileti, bölgemize gelmeyen hizmetler 26. Dönemde getirmek istiyoruz. Adalet bakanımız ile mini toplantı yaptık, kırsal kalkınma için komisyon kurmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu