EğitimGündemKırıkkaleManşet

Minik öğrenciler hayvan barınağını gezdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Gazi Koleji tarafından öğrencilerine yönelik her ay uyguladığı Değerler Eğitimi programı içerisinde 5.sınıf öğrencilerini Kırıkkale Belediyesi hayvan barınağını gezdirdi. Eğlenceli dakikalar yaşayan minik öğrenciler, barınakta kalan hayvanlarla yakından ilgilendi.
 
FARKINDALIK VE DUYARLILIK
Değerler Eğitimi programı kapsamında Özel Gazi Koleji’ndeki öğrenciler Kırıkkale Belediyesi hayvan barınağını ziyaret ettiler. Ziyarette çalışma hakkında bilgiler veren Müdür Mehmet Al, “Değerler eğitimi programını, bir konuyu ana tema seçerek işlemekteyiz. Bu ayki konumuz farkındalık ve duyarlılık . Öğrencilerimizin toplumumuz ve dünyamız içerisinde bazı konuların hem Farkında olmaları hem de Duyarlı olmaları ile ilgili çalışmalar yapmaktayız” dedi.
 
YAŞAM ŞARTLARINI GÖRDÜLER
Al, “Bu çalışmalarımızın ilkinde  Öğrencilerimizi Kırıkkale Belediyesi Hayvan Barınağına götürerek orada yaşayan canlılarımızın yaşam şartlarını görmek, onlara karşı duyarlı olmak adına bu gezimizi düzenledik. Bunda sonra bu konu ile ilgili faaliyetlerimiz devam edecektir” ifadesinde bulundu.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu