Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiGündemManşet

Çantacılar iş başında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Daha önce sat-yap-devret usulü ile birçok Kırıkkalelinin canını yakan çantacı müteahhitler yine görev başında.
 
RUHSAT YOK, İZİN YOK!
Ev hayali kuran Kırıkkalelileri fiyat ve proje konusunda yanıltan, inşaatlar tamamlanmadan vatandaşlardan aldıkları para ile ortadan kaybolan çantacı müteahhitlerin hedefinde yine Kırıkkale var. Gerekli izinler alınmadan, boş arazi üzerindeki projelerini göstererek daire satmaya çalışan çantacıların, sat-yap-devret usulü ile daha önce Kırıkkalelilerin canını yakan tanınmış simalarla hareket ettiği ve sermaye elde etmek için usulsüz bir şekilde satış işlemi gerçekleştirdikleri öğrenildi.
 
KİMLER VAR?
Kırıkkale’de daha önce konut inşaatı işine giren ve vaad ettikleri sözleri yerine getirmedikleri için ortakları tarafından dışlanan farklı meslek mensupları kişilerin, bu kez de farklı bir iş adamının ismini kullanarak vatandaşların canını yakmaya hazırlandıkları öğrenildi. Bu kişilerin arasında daha önce proje üzerinden daire satarak inşaatı tamamlamadan kaçan, tanıtım yaptıkları projelerle alakası olmayan daireleri satan ile 50 bin TL’ye mal edilen daireleri faiş fiyatlarla satan farklı meslek mensubu kişilerin de yer aldığı gelen bilgiler arasında.
 
ALICIYA KOMİSYON YÜKÜ
Kırıkkale’de tanınmış ve farklı meslek mensubu bu kişilerin, projenin sahibi olarak yeni bir ismi gösterdikleri, usulsüz satışla komisyon aldıkları ve bu komisyonu da alıcıya yükledikleri öğrenildi. Konut inşaatlarının gözde bölgesi olan Samsun Bulvarı ve Yahşihan bölgesinde belirlenen arazi üzerinden daire satışı yapmaya çalışan aracı durumundaki bu kişilerin mesleki kimliklerini kullanarak rahat hareket ettikleri öğrenildi.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu