Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Çay Rekabeti Başladı

Kırıkkale'de bulunan çay ocakları son günlerde büyük bir rekabete girdi. Çay Ocakları işletmecileri fiyatları yarı yarıya düşürdü. 4 Lira'dan satılan çay 2 Lira'ya kadar ilerken, bu durum tüketiciyi oldukça memnun etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de bulunan çay ocakları son günlerde büyük bir rekabete girdi. Çay Ocakları işletmecileri fiyatları yarı yarıya düşürdü. 4 Lira’dan satılan çay 2 Lira’ya kadar ilerken, bu durum tüketiciyi oldukça memnun etti.

MÜŞTERİ MEMNUN

Bankalar caddesinde Çay ocağı işleten esnaflar, çayın 4 TL’ye kadar çıktığını fakat işlerinin yarıdan yarıya kadar kesildiğini ifade ederken, vatandaşların 4 TL olan çay ücretlerinden dolayı kimsenin çay ocaklarına gelmediklerini belirttiler. İşletme sahipleri bu durum karşında çay fiyatlarını yarı yarıya indirdiklerini bu durumun tüketici tarafından büyük bir sevince yol açtığını ileri sürdüler. Çay ocağı işleten esnaflar, İlk olarak çay ücretini 4 TL yaptıklarını, sonra 3 TL ve son olarak ta 2 TL kadar bazı esnafların çay fiyatlarını indirdiklerini söylediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x