Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimManşet

ÇEKAT Irmak Atatürk Ortaokulu’nu restore etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gazi Üniversitesi ÇEKAT( Çalışma Ekonomisi ve Araştırma Topluluğu ), Sosyal Sorumluluk kapsamında “Okulumuz Hayat Bulsun Projesi”  ile Irmak Kasabası’ndaki Irmak Atatürk Ortaokulu-İlkokulu’nu restore etti.

BADANA BOYA YAPTILAR

Okul öğrencilerine giyecek ve kırtasiye dağıtımın dada bulunan ÇEKAT, okulun ihtiyacı olan boya-badana kapı kolları, elektrik prizleri ve panolarını yaparak okulun ihtiyaçları giderdi. Topluluk adına konuşma yapan topluluk Başkanı Necati Kaya projenin yeni okul ve şehirlerde devam edeceğini dile getirerek bu projede desteklerini esirgemeyen tüm gönüllülere teşekkür etti.

27 ÖĞRENCİ KATILDI

Okul Müdürü Seyfi Yılmaz “Okulumuzun ihtiyacı olan boya badana ve küçük tadilatların üç gün boyunca ÇEKAT topluluğu tarafından yapıldığını, ayrıca öğrencilerimize giyecek kırtasiye ve oyuncak yardımı yapan Gazi Üniversitesi ÇEKAT’a teşekkür ederim. Bu tür faaliyetlerin öğrencilerimizin sosyal bilincini artıracaktır” dedi. Okul Müdürü Yılmaz, projede görev alan 27 öğrencinin üç gün boyunca yemek ihtiyacını karşılayan Kasabanın Belediye Başkanı Bilal Ağca’ya yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu