Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Celal Bayar Gölü buz tuttu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hava sıcaklığının eksi 20 derece ölçüldüğü Kırıkkale´de Celal Bayar Parkındaki göl ile bazı kamyonların mazot depoları dondu.
 
EKSİ 20 DERECEYE KADAR DÜŞTÜ
Özellikle İç Anadolu Bölgesinde hava sıcaklığının eksi 20 dereceye kadar düşmesi, don ve buzlanma olması şoförleri zor durumda bırakıyor. Soğuktan dolayı depolardaki mazotu donan şoförler araçlarını çalıştıramayınca depoların altına ateş yakmak zorunda kaldı. Fatih Özçek isimli şoför gece hava sıcaklığının eksi 18-20 dereceye kadar düşmesinden dolayı aracın deposundaki mazotun donduğunu belirterek deponun altına ateş yakma zorunda kaldıklarını söyledi. Öte yandan hava sıcaklığının eksi derecelerde seyretmesiyle bazı su birikintilerinin bulunduğu yerler ve kar kalıntılarının oluştuğu bölgeler buz tuttu. Soğukta yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları ise çöpe bırakılan yemek artıkları ile karınlarını doyurmaya çalıştı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu