Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleKültür SanatManşet

Kırıkkale, İstanbul EMİTT 2016 Fuarında

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Dünyada en büyük 5 büyük fuardan birisi olan ve 80 ülkeye ev sahipliği yapan EMİTT fuarı İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde 20’nci kez düzenlenecek. Düzenlenecek fuarda ilimiz ise 7’nci kez katılacak.
 
TANITIMI YAPILACAK
Ahiler Kalkınma Ajansı, İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü (Halk Eğitim Merkezi), Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Sektörsel işveren temsilcileri ve İl Kültür Müdürlüğü katılımı ile hem dünya ajansları ve dünya insanına hem de Türkiye’ye, Kırıkkale’nin tanıtımı yapılacak. EMİTT 2016 Fuarında Kırıkkale tanıtım CD’si ve broşürleri ile Kırıkkale ilinin esnaflarından Akçay kolonyaları, Tunçlar Çitlekcilik’in ürünleri standı ziyaret edenlere hediye edilecek. Fuar 29-30-31 Ocak 2016 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde yapılacak. Bu tarihler arasında her gün Saat 15:00 ile 15:45’de Kırıkkale Ustalar Topluluğu konser verecek. İstanbul’da ki Kırıkkalelilerde EMİTT fuarında memleketlerine ulaşmış olacak.
 
HABER: ARİF ÇAKIROĞLU

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu