Çelebi

Çelebi İlçesinde Neler Oluyor

Çelebi’de ekiplerle birilikte Jeotermal Su Kaynaklarının araştırılması ve Organize Tarım ve Hayvancılık ile ilgili saha incelemelerinde bulunuldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çelebi’de ekiplerle birilikte Jeotermal Su Kaynaklarının araştırılması ve Organize Tarım ve Hayvancılık ile ilgili saha incelemelerinde bulunuldu.

ÇELEBİ’DE JEOTERMAL SU KAYNAKLARI ARAŞTIRILDI
Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, “İlçemizde Maden Teknik Arama Genel Müdürlüğü (MTA) Orta Anadolu Bölge Müdürü Dr. Metin Bulut, Proje Müdürü Mustafa Mercan, Tarım ve Orman İl Müdürü  Fatih Ateş, İl Müdür Yardımcısı Abdullah Leblebicier,İl Genel Meclis Üyesi Muhsin Yakut ile misafir ederek, İlçemizdeki Jeotermal Su Kaynaklarının araştırılması ve Organize Tarım ve Hayvancılık ile ilgili saha incelemelerinde bulunduk.”Sonuçların olumlu geçtiğini söyleyen Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir,”İnşallah Çelebi ilçemizi güzel günler bekliyor. Değişik projelerimiz devam ediyor bunların arsında Jeotermal Su Kaynakları  ve Organize Tarım ve Hayvancılık bulunuyor. Çelebi ilçemizi güzel günler bekliyor”

2024/05/16787904321715499494.jpg

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Average
5 Based On 1
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim
Anonim
13 Mayıs 2024 13:14

Çelebi *Bucağı (Beldesi (Kasabası))

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x