Spor

Kırıkkalegücünde Adnan Duman Dönemi

TFF 3. Lig ekibi Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurul toplantısında yeni başkan seçilen Adnan Duman, ilerleyen günlerde kulübün ismini değiştireceklerini söyledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TFF 3. Lig ekibi Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’nün olağanüstü genel kurul toplantısında yeni başkan seçilen Adnan Duman, ilerleyen günlerde kulübün ismini değiştireceklerini söyledi.

Genel kurul, kulüp binasında gerçekleştirildi ve Şeref Akbal’ın istifasının ardından yapıldı. Yapılan genel kurulda, takımın yeni başkanı Adnan Duman oldu ve faaliyet ile denetim raporları da görüşüldü.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilirBaşkan Duman, yaptığı konuşmada, Kırıkkalegücü FSK ismini ilerleyen günlerde değiştireceklerini ifade etti. Ayrıca, “Biz yeni yönetim olarak birinci önceliğimiz; alt yapı faaliyetlerinin bir an önce elden geçirilmesi, tesisin bir an önce tahsis edilmesi, son olarak da antrenman sahası ve stat sorununu çözüme kavuşturmak. Yönetim kurulunun ve Kırıkkale halkının da destekleriyle bu sorunların çözülmesi için yola çıkıyoruz. Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’nün ismini de ilerleyen günlerde değiştireceğiz.” şeklinde konuştu.

Bir 11 kişi görseli olabilirYENİDEN İNŞA EDİLECEK

Duman, Kırıkkalespor’u baştan aşağı yeniden inşa edeceklerini vurgulayarak, “Kulübün yıllık bütçesi, yönetim kurulundaki üyelerimizin şirketlerinin bir aylık cirosu. Amacımız, başarılı olmak. Biz tesislerimizi yeniden inşa etmeden, stat sorununu çözmeden, 1. Lig’e çıksanız ne anlamı var? Biz her şeyi baştan aşağı inşa edeceğiz. Biz bu işe kurumsal girdik, kurumsal da devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ayrıca, çocukları uyuşturucu maddeden uzak tutmak için Kırıkkale’yi spor yuvasına dönüştüreceklerini ve gerekli çalışmaları kısa sürede yapacaklarını belirten Duman, “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Futbol camiasında Kırıkkale ismini 81 il içerisinde ön plana çıkaracağız. Maddi ve manevi olarak bu işin üstesinden geleceğiz.” dedi.

YÖNETİM KURULU

BAŞKAN
Adnan Duman – Sinerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı

YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Ali Dolu – Tosunlar A.Ş. Genel Müdürü
Gökhan Üstüner – Mars Motors A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Ahmet Ereli – Sel Asya Petrol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Ramazan Ayan – Aybimaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Ersan ZENGİN – Ezen Yapı A.Ş. Genel Müdürü
Ömer Akçelik – Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı
Remzi Özder – Sinerji Motorlu Araçlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Ferhat Baştuğ – Fera İnşaat A.Ş. Yönetim Kurul Başkanı
Furkan Özen – Özen Alüminyum Ltd. Şti. Genel Müdürü
Kadir Yahşi – ceo
Ziya Akyön – Kamberoğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı
Mehmet Genç – Ankaragücü Genel Koordinatörü
Yıldırım Çiçek Hacıibrahimoğulları – A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

DENETİM ASİL
Ahmet Varlı – Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı
Salih Eroğlu – Avukat
Öktem Özcan – Tapu Müdürü

ASKF DELEGELERİ
Adnan DUMAN
Ramazan Ayan
Mehmet Genç

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x