Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

ÇEMBER OPERASYONUNDA YÜZLERCE FİRARİ YAKALANDI

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Aralarında Kırıkkale’nin de bulunduğu 81 İlde Aranan Şahıslara Yönelik Yapılan “Çember-6 Operasyonlarında” Arama Kaydı Bulunan 2 bin 136 Firari Yakalandı. Yakalanan zanlıların 6’sının 10 yıldan daha uzun zamandır arandığı, 11’inin 5 ile 10 yıl arasında arandığı, 2119’unun ise 0 ile 5 yıl arasında arandığı tespit edildi.

HABER: YAKUP ÖZCAN 

81 İL GENELİNDE

İl jandarma Komutanlıkları, İl Emniyet Müdürlükleri ve Sahil Güvenlik Komutanlığımızca 81 il genelinde son 3 gün içinde yapılan Çember operasyonlarında yakalama kararı çıkartılan 2136 kişi, yol aramalarında, ev ve iş yerlerinde, kimlik kontrollerinde yakalanıp adalete teslim edildi. Operasyonla ilgili kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya “Firari suçluların sokaklarımızda gezmelerine izin asla vermeyeceğiz. Ailelerimizin huzurunu kaçırmalarına müsaade etmedik, asla etmeyeceği. Operasyonları yöneten Valilerimizi, Kaymakamlarımızı, İl Jandarma Komutanlarımızı, İl Emniyet Müdürlerimizi, Sahil Güvenliğimizi ve operasyonlara katılan Polislerimizi, Jandarmalarımızı tebrik ediyorum.Arananları yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız” şeklinde ifade etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu