Delice

Çerikli’de Erkan Çağlar Müjdeyi Verdi

Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar kasabaya yapılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar kasabaya yapılacak olan çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Erkan Çağlar kamuoyuna yönelik yapmış olduğu açıklamada Çerikli beldemizin yapılacak olan asfaltlama çalışmaları ve Acı su deresinin ıslahı konusunda bilgi verdi.

Çerikli Belediye Başkanı Erkan Çağlar yaptığı açıkalmada Milletvekili Halil Öztürk E-88 karayolumuzun yapımı için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdülkadir Uraloğlu beyefendi, Karayolları Genel Müdürü Sayın Ahmet Gülşen ve Karayolları Bölge Müdürü Sayın Ahmet Bülent Büyük ile görüşerek 155 milyon TL ödenek tahsis ettirmiştir.

Yol yapımı bayram sonrası başlayacaktır. Sayın Vekilimize destekleri için teşekkür ederiz, Allah razı olsun. Çeriklimize hayırlı uğurlu olsun. Sayın Milletvekilimiz Av. Halil Öztürk beyefendinin girişimleri ve çabalarıyla DSİ Genel Müdürü Mehmet Akif Balta ve DSİ 4.Bölge Müdürü ile görüşmelerinin neticesinde Kurban Bayramı’ndan sonra Acı Su Deresi’nin ıslah, kasaba içerisinden geçen köprü ve menfezin ise yapım çalışmasına ivedi şekilde başlanacaktır. Her zaman varlığıyla, desteğiyle yanımızda olan kasabamızı yalnız bırakmayan Milletvekilimiz Halil Öztürk’ten Allah razı olsun.

Bir 7 kişi görseli olabilir
442440333 1021606335994613 1961885951609631582 N

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x