GündemKırıkkaleManşetSpor

Ceza yok uyarı var

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Amatör Futbol Disiplin Kurulu Türk Metal Kırıkkalespor konusunda yapılan toplantı Kulüp Başkanı Metin karakuş tarafından sözlü savunmasını dinledi. Toplantı sonunda Nevşehir ve deplasmanda oynanan Hacılar Erciyes maçından çıkan olaylardan dolayı ceza verilmezken uyarıldığı belirtildi.

 

KARAR VERİLDİ

Türk Metal Kırıkkalespor’un daha sezon başında Amatör Futbol Disiplin Kurulu ile mücadelesi başladı. Disiplin kurulu yaptığı toplantı sonunda Kulüp başkanı Metin Karakuş’un verdiği sözlü savunmayı yerinde bularak ceza vermedi. Kulüpten konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada” Amatör Futbol Disiplin Kurulu 12.10.2015 tarihinde yapılan toplantıda yazılı dilekçe ile müraacat eden kulübümüzün sözlü savunma talebimiz kabul edilerek 15.10.2015 tarihinde yapılan toplantıya Türk Metal Kırıkkalespor adına başkanı Metin Karakuş bizzat katılarak her iki maçta yaşananları ve kulübümüz üzerinde oynanan oyunları anlatmıştır ve neticesinde kulübümüz haklı görülerek ;Türk Metal Kırıkkale Spor Kulübü hakkında; 20.09.2015 tarihinde oynanan Türk Metal Kırıkkale Spor-Nevşehir Spor BAL müsabakasında eksik bilgi, belge ve görüşlerin tamamlanarak dosyanın incelemeye alınmasına,Türk Metal Kırıkkale Spor Klb. hakkında; 04.10.2015 tarihinde oynanan Hacılar Erciyes Gnç. Spor -Türk Metal Kırıkkale Spor BAL müsabakasında çirkin ve kötü tezahüratta bulunulması nedeni ile ceza tayinine yer olmadığına, karar verilmiştir” ifadelerini yer verildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu