Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriDeliceSiyaset

CHP’li Önal: “Memleketimize Bahar Gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları ile birlikte Delice ve şehir merkezinde farklı noktalarda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları ile birlikte Delice ve şehir merkezinde farklı noktalarda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çerçevesinde Delice’de ve Kırıkkale şehir merkezinde seçim çalışmalarına devam etti. Önal, esnafla ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini tek tek dinledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, günün ilk saatlerinden itibaren başlayan seçim çalışmalarını son olarak şehir merkezinde noktaladı. Ahmet Önal gün boyu devam eden ziyaretlerde iktidar olmaları halinde Millet İttifakı olarak yapılacak çalışmaları esnafa ve vatandaşlara anlattı.

Delice’de esnaflarımızı ziyaret ederek, bütün esnafların taleplerin tamamının arkasında duracaklarını ve yeni bir Türkiye için geldiklerini ifade etti. Daha sonra Kırıkkale şehir merkezinde İzmir Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla çay toplantısında bir arada gelen Önal bu seçimin kazanının Millet İttifakı olacağını söyleyerek seçimlerde vatandaşlardan destek istedi. Son olarak Yuva Mahallesi’nde vatandaşlara bir araya gelen Önal, Kırıkkale’de kazanının Millet İttifakı olacağını ve halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini, sorunların çözüm merkezinin 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun olduğunu ifade etti.

“Ülkemiz güzel yarınlara, aydınlık ve refah dolu günlere kavuşacak”

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Önal, esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyerek, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı döneminde Türkiye’yi daha aydınlık günlerin beklediğini söyledi. Ahmet Önal, “Milletin iktidarında önce memleketimize daha sonra tüm Türkiye’ye bahar gelecek, her şey çok daha farklı ve güzel olacak. Bizim bu ülkeye sözümüz var. Memleketimize baharı getireceğiz. Hukukun ve demokrasinin egemen olduğu, hiçbir vatandaşımızın ötekileştirilmediği, kardeşçe yaşadığı aydınlık bir ülkeyi hep birlikte kuracağız. 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde ülkemiz güzel yarınlara, aydınlık ve refah dolu günlere kavuşacak” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x